İSTANBUL / PENDİK - Gülizar Zeki Obdan İlkokulu

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Bilal Özbek tarafından öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı ile ilgili sınıf rehberlik etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Bilal Özbek tarafından Veli Akademileri Projesi kapsamında "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" adlı seminer okul konferans salonunda düzenlenmiştir.

Mrt

109 YIL ÖNCE DÜNYA,TÜRK MİLLETİNİN EBEDİYEN BAĞIMSIZ VE HÜR YAŞAYACAĞINI ÇANAKKALE'DE BİR KEZ DAHA ÖĞRENDİ. BU GURURU BİZE YAŞATAN BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE VATANI UĞRUNA HAYATLARINI FEDA EDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.SİZE MİNNETTARIZ.

Mrt

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kabul Edilişinin 103. Yıldönümü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni GÜLHAN KURŞUN tarafından 1. Sınıf BİLSEM tanımlama süreçleri için aday gösterilen öğrencilerimizin velilerine yönelik olarak "ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARIN ÖZELLİKLERİ VE BİLSEM TANILAMA SÜREÇLERİ" konulu bilgilendirme semineri verildi.

Şbt

Ock

3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz, 12 Ocak Perşembe günü, dünyaca ünlü Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, doğal yollarla hayatını kaybetmiş gerçek hayvan bedenlerinin Alman Anatomist Gunther Von Hagens’in plastinasyon tekniği ile çürümez hale getirilip sunulduğu sergide; hayvanların anatomisini ve fizyolojisini inceleme fırsatı buldular.

Hayvanlar aleminin çeşitliliğini ve organizmaların karmaşıklığını gözler önüne seren bu anatomik sergi, aynı zamanda öğrencilerimiz için doğal yaşam alanlarının korunmasına yönelik farkındalık da kazandırdı.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Bilal Özbek tarafından 3. ve 4. sınıflara yönelik "AKRAN ZORBALIĞI" sınıf etkinliği düzenlendi.

Ara

Veli Akademileri Programı kapsamında okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Gülhan Kurşun tarafından 21.12.2023 tarihinde velilerimize "Mahremiyet, İhmal ve İstismar" konusunda seminer verilmiştir.

Ara

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında okul Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz Gülhan Kurşun tarafından 1. Sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam" konulu eğitimler verilmiştir.

Ara

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Gülhan Kurşun tarafından 1. sınıf öğrencilerimize Snellen Göz Testi uygulanmıştır. Yapılan göz taraması sonucunda tedbir amaçlı göz doktoruna muayene olması uygun görülen öğrencilerin velilerine bilgi verilmiştir.

Ara

Okulumuz 12/12/2023 Salı günü İstanbul Akasya AVM de bulunan Kidzania ya gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz bu gezide hem çeşitli meslekleri deneyimleyerek yakından tanıdılar hem de çok eğlendiler. Bu geziden karaler.