İSTANBUL / PENDİK - Gülizar Zeki Obdan İlkokulu

Ekm

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Gülhan Kurşun tarafından, 1. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik olarak 02.10.2023 tarihinde "1. Sınıf Öğrencilerinin Gelişim Dönemi Özellikleri ve Okula Uyum Süreci" konusunda seminer verilmiştir.

Eyl

KOMŞUMUZ GÜZELYALI İMAM HATİP ORTAOKULU YÖNETİMİ, ÖĞRETMENLERİ VE BİR GRUP ÖĞRENCİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. KENDİLERİNE BU ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

Tüm konuklarımızı şiirin büyülü dünyasına yolculuğa çıkaran ve keyifli bir etkinlik sahneleyen tüm öğrencilerimize, haftalardır yoğun bir emekle bu programa hazırlanmalarını sağlayan öğretmenlerimize ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2/L SINIFI ÖĞRENCLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI OLARAK GÜZELYALI KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİLER. BU ETKİNLİKTEN KARELER...